Кој стои зад блокадите на Скопје: што имаат заедничко Ленин, Апасиев и Мицкоски-Путин!?

Директорот на „Слобода превоз“, Ленин Јовановски денеска најави дека се повлекува од протестот на превозниците и од сите процеси кои ќе следат понатаму затоа што смета...