Пријави за два нови пожара: Гори во Богословец, Светиниколско и во Лешани, Охридско

Богословец во Светиниколско, каде се изгорени четири куќи, и село Лешани во Дебарца, Охридско, моментно се двете најнови жаришта. На овие места попладнево избувнале пожари, а...