Европската инвестициска банка ќе поддржи повеќе големи проекти во земјава

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, придружуван од вицепремиерот задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи и министерот за финансии Фатмир Бесими,...