Лицата со попреченост му се пожалија на Пендаровски за системските слабости дополнително нагласени со пандемија

Претседателот Стево Пендаровски денеска, во Домот на хуманитарни организации “Даре Џамбаз”, оствари средба со претставници од Националниот совет на инвалидските организации на Македонија (НСИОМ). Претставниците на...