Во Малме средба Пендаровски-Лофвен-С.Македонија и Шведска се посветени на динамизирање на политичките односи

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на работната посета на Кралството Шведска, денеска во Малме оствари средба со премиерот на Кралството Шведска, Стефан Лофвен, којшто беше и...