Караван на ДИК: „Ти си на ред! Излези, гласај!“ ги посети Тетово, Струга, Охрид, Битола и Прилеп

Караванот на Државната изборна комисија (ДИК) оваа недела ги посети општините Тетово, Струга, Охрид, Битола и Прилеп, како дел од годинашната едукативна и информативна кампања, „Ти...