Звукот на ориентот со исклучителниот Марсел Калифе во Филхармонија

Придружуван од неговиот музички ансамбл, Марсел Калифе започнал доживотно далекусежно музичко патување со настапи во Арапските земји, Европа, САД, Канада, Јужна Америја, Австралија и Јапонија. Oркестарот...