Курти во косовскиот Парламент повтори дека ЗСО не поминува, опозицијата го обвинува дека тој веќе ја прифатил

Косовскиот премиер Албин Курти, ноќеска, за време на дискусијата во косовското Собрание за Договорот за нормализација на односите меѓу Косово и Србија ја повтори фразата „Заедницата...