ФЗО за рекордно време го вратил системот во функција, во слични ситуации потребно е двојно повеќе време

„Сакам да се заблагодарам до сите инволвирани во решавањето на предизвиците од сабјер нападот и тука пред се мислам на ИТ тимот, на инженерите, кои деноноќно...