Време на мајтапи

Во целата таа еуфорија на пуштање на нови апарати, камерите ниту за момент не се свртеа на другата страна. Да ја снимаат мизеријата во болниците.Но, не сега не е време тоа да се прикажува. Сега се остварува 24 часа, 7 дена во неделата. Да, сега е време за мајтапи со народот