Бектеши-Насуј: Билатералната трговија помеѓу Македонија и Романија расте

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Букурешт имаше работна средба со романскиот министер за економија, претприемништво и туризам, Клаудиу Насуј. Средбата се одржа во рамки...