(Видео) Драма на Халкидики-македонски граѓани се бараат со хеликоптер откако не излегле од морето

Пристанишните власти на Халкидики трагаат по двајца државјани на Северна Македонија кои исчезнаа во морскиот предел на Посиди.Тамошните медиуми јавуваат дека туристите пливале на плажата „Мити“....