Во македонскиот КИЦ во Тирана изложба на фотографии „StandWithUkraine“ од Кристина Атовска

Пред многубројни гости и дипломати од повеќе земји, вчеравечер во македонскиот Културно информативен центар  во Тирана, новинарката и воен известувач од Украина, Кристина Атовска ја претстави...