На трибината на СДСМ се отпеа ИНСИЕМЕ/ ЗАЕДНО по повикот на Цивил за промоција на европски вредности

СДСМ одговори на повикот на Цивил за промоција на европските вредности преку изведување на евергринот ИНСИЕМЕ , кој неодамна доби верзија на македонски јазик. Вечерашната трибина ‘Силно и...

Цивил до партиите: Обединете се за европската иднина – прифатете ја и споделете ја македонската верзија на ИНСИЕМЕ/ЗАЕДНО на Тото Кутуњо

Цивил – Центар за слобода денеска им се обрати на политичките партии со повик да се обединат за европската иднина. Првиот чекор кон тоа обединување би бил...