ГОЛЕМ УСПЕХ на македонската фудбалска репрезентација во Палермо: Македонија – Италија 1:0

Александар Трајковски и ја донесе победата на Македонија во бараж натпреварот со Италија за светското фудбалско првенство во Катар. Тој ја затресе мрежата на италијанската репрезентација на...