Мариа Спираки

Нова демократија го суспендираше партиското членство на Спираки, нема да биде кандидатка за пратеничка

Европратеничката Мариа Спираки нема да биде кандидатка за пратеник на Нова демократија на следните парламентарни избори во Грција, а паралелно ѝ е суспендирано и партиското членство...