Маричиќ – Вегенин: Соработка на сите нивоа и чекор по чекор решавање на отворените прашања

Заменик-претседателот на Владата за европски прашања, Бојан Маричиќ оствари билатерална средба со Кристиан Вегенин, заменик-претседател на Народното Собрание на Република Бугарија, во рамки на денешната официјална...