Средба Заев-Пина: С. Македонија сработи и треба да биде дел од семејството на ЕУ

Силна поддршка од Португалија и од португалското претседателство за европерспективите на Северна Македонија, била изразена на средбата на премиерот Зоран Заев со португалската амбасадорка во земјава...