Тренчевска – Пилетич: Преку размена на позитивни пракси до унапредување на социјалната и детската заштита

Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска и деканот на Филозофскиот факултет Ратко Дуев, денеска имаа средба со министерот за труд, пензиски систем, семејство и...