Почина Марина Туцаковиќ врвен текстописец на екс југословенски и актуелни музички хитови

По долга борба со ракот на дојка, во 68 година од животот почина Марина Туцаковиќ.Нејзината состојба дополнително се влошила во изминатите денови поради зараза со коронавирусот,...