Ново сведоштво: Ми гарантираше дека ќе направи да родам машко бебе

Истиот гинеколог успеал два месеца да ја лаже Јасмина А. од Кавадарци дека е бремена при што и давал непотребни лекарства иако жената веќе имала две деца и можела да забремени по природен пат. На сопружниците им ветувал дека може да направи да добијат машко бебе и за тоа им земал 5000 евра