(Фотогалерија) Отворен Конзулатот на Србија во Охрид, почесен конзул Михајло Филев

Денеска беше отворен Конзулатот на Србија во Охрид. За почесен конзул е избран охриѓанецот Михајло Филев. На свеченоста присуствуваа министерот за надворешни работи на Србија Никола...