Талески за успешните акции на МВР: Запленети се над два тона марихуана и над еден тон психотропни супстанци ВИДЕО

Министерството за внатрешни работи продолжува да остварува одлични резултати во бескомпромисната борба со криминалот и сузбивањето на недозволеното производство и продажба на наркотици. Македонската полиција, само...