Владејачкото мнозинство го отфрли предлогот на опозицијата за лично претставување на кандидатите за уставни судии

Седум пратеници гласаа „против“ предлогот на Антонио Милошоски, а пет „за“ лично претставување пред пратениците на кандидатите за уставни судии и поради тоа овој предлог не...