Сабота, 28 Август, е Голема Богородица – неработен ден за граѓаните од православна вероисповед

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од православна вероисповед им го честита празникот Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица). Министерството за труд и социјална...