Мило Ѓукановиќ

Парламентот на Црна Гора ќе покрене постапка за утврдување дали претседателот Ѓукановиќ го прекршил Уставот

Собранието на Црна Гора ќе иницира постапка за утврдување дали претседателот на државата Мило Ѓукановиќ го прекршил Уставот кога не му го врачил мандатот за состав...