„Почивај во мир ангелу наш“, „Стоп за сообраќајното насилство“ – граѓаните ѝ одадоа почит на загинатата Викторија

Со транспаренти и маички „Почивај во мир ангелу наш“ и „Стоп за сообраќајното насилство“ стотина луѓе се собраа денеска на мирниот протест на крстосницата на „Партизански...