Мисовски од Куманово: НСДП нема да отстапи од стратешката определба за еднакво вреднување на трудот и капиталот

Кандидатот за претседател на НСДП Горан Мисовски пред раководствата на општинските организации на НСДП од Изборните единици 1 и 2 ја презентираше кандидатурата за претседател на...