Заврши церемонијата за устоличување на митрополитот црногорско-приморски Јоаникиј

Во манастирот Цетиње заврши церемонијата на устоличување на митрополитот црногорско-приморски  Јоаникиј што почна со задоцнување поради протести на противници кои од вчера ги блокираа сите три...