Костовски: Ако се внесат бугарите во Уставот, пропаѓа вмровската идеја -еден народ, две држави!

Пратеникот од СДСМ Мартин Костовски во објава на Фејсбук го искажа својот став, но и упати прашања кон опозицијата по однос на инцидентот со нивниот партиски член во...