Утре МПЦ, ИВЗ и Католичката црква ќе одржат молебен за жртвите во Украина

Во организација на Здружението на Украинците во Македонија,  „Лесја Украинка“ утре во Соборниот храм на Македонската православна црква во Скопје, Исламската верска заедница, како и Католичката...