Осудените во политички монтираните случаи ќе добијат втора шанса

Уште пред да започне секој од овие случаи и многу други, беше медиумски експониран, а Министерството за внатрешни работи преку нив испраќаше порака дека се бори со криминалот и корупцијата во државата