Заев: Чувство за морална одговорност има, но не може да се распушти државата кога се случуваат несреќи

Сите треба да учиме од слабостите на системот, трагедиите да ги прифаќаме со најобјективни согледувања, претпоставки и одговорности. Никој не е венчан, ниту врзан за функцијата....