„Супертрејд”:„Макпетрол“ го тестираше мазутот во тегли за туршија-до кога со импровизации против конкурентите

Изминатите неколку дена, „Супертрејд“ во јавноста беше врамувана во сосем неточен контекст што значи дезинформирање на јавноста, со свесна намера да се наруши угледот на нашата компанија. Пет цистерни...