МП: Формулацијата „негативно мислење“ е грешна во предлог Законот за граѓанска одговорност

Министерството за Правда информира дека формулацијата „негативно мислење“ е грешна и ќе се интервенира во амандманската расправа во однос на предлог Законот за граѓанска одговорност. Праксата...