МНР со реакција до УЕФА на чиј сајт стои дека претседателот Сејдини е Северномакедонец

Министерството за надворешни работи соопшти дека испатило реакција до УЕФА на чиј офиицјален сајт на кој се претставени федерациите, покрај името ФФМ, претседателот Мухамед Сејдини и...