С. Македонија и Турција делат исти погледи за стабилноста во регионот: Мустафа Шентоп пречекан со највисоки државни и воени почести ВИДЕО

Претседателот Пендаровски го прими претседателот на Големото национално собрание на Република Турција, Мустафа Шентоп Претседателот Стево Пендаровски денеска го прими претседателот на Големото национално собрание на...