(ФОТО) Голем број граѓани денеска се собраа пред МКЦ во знак на одбрана на култната културна институција

Голем број граѓани денеска се собраа пред МКЦ во знак на одбрана на институцијата од политичките сплеткарења што ги предизвика градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, со...