МВР: Продажбата на добиток пред Курбан Бајрам исклучиво на пазарот во Трубарево

Во пресрет на претстојниот празник Курбан Бајрам, Секторот за внатрешни работи – Скопје ги информира граѓаните дека Одделението за превенција деновиве ќе реализира повеќе работни состаноци...