Четврток и петок посебен сообраќаен режим во Скопје-на гости доаѓа Полскиот претседател Дуда

Министерството за внатрешни работи известува дека на ден 18 и 19.11.2021 година (четврток и петок) во официјална посета на Република Северна Македонија ќе престојува претседателот на...