На поштенските шалтери пак се наплатуваат сметките за струја, вода, парно, телефон-провизијата е 35 денари по сметка

Вкупно 324 активни поштенски единици на Пошта на РСМ со 470 шалтерски места им стојат на располагање на граѓаните за реализирање на сите безготовински и плаќања...