Ахмети на средба со Курти во Приштина: Местото на целиот Западен Балкан е во големото европско семејство, во траен мир, безбедност и стабилност

Дел од точките на разговор на средбата беа и заедничкото гранично управување, заедничкиот туристички центар Попова Шапка – Брезовица како и дијалогот Косово-Србија. Претседателот на Демократската...