(ВИДЕО)Кумановскиот началник: Бандитите на Зврлевски сакаа да ме апсат

https://www.facebook.com/saso.todorovski.3/videos/10211387049373634/ По завршување на акцијата на Обвинителството за организиран криминал и корупција во домот на кумановскиот градоначалник, Стојанче Величковиќ, тој ја замоли насобраната топла која дојде...