(ВИДЕО) Запленета над 1 тон материја за производство на дрога – амфетамин и екстази, вредна над 50 милиони евра

Станува збор за супстанца – прекурзор „1 Phenyl – 2 Propanone“ што според член 3 од Законот за прекурзори спаѓа во прва категорија, согласно ратификуваните меѓународни...