Локални избори 2017: Дебата со Марија Џонс и Нафие Селмани

Во дебатата на НОВА, единствените кандидатки за градоначалнички на градот Скопје, Марија Џонс од Левица и Нафие Селмани од Движење Беса, зборуваат за своите идеи и програми за градот Скопје.