Амбасадата на САД во Скопје ја објави фотографијата на државниот секретар Блинкен со премиерите Ковачевски и Петков

Американската амбасада во Скопје ја објави фотографијата на државниот секретар Ентони Блинкен со премиерите на Северна Македонија и на Бугарија, Димитар Ковачевски и Кирил Петков. Во...