Три лица нападнале на депонија вработен во ЈП „Чистота и Зеленило“- Куманово

Три лица физички нападнале вработен во кумановското претпријатие „Чистота и Зеленило“, соопшти денеска СВР Куманово. Насилството во полицијата го пријавил колега на работникот. – Вчера во 16:15 часот во СВР...