Нападнати четворица полицајци пред ноќен клуб во Прилеп, еден се струполил, па го удирале и со нозе по главата

Осомничените прилепчани, на возраст од 31 и 28 години, на 3 април во раните утрински часови, пред ноќен клуб на  улицата „Рампо Левката“ во Прилеп, физички нападнале...