Нуредини и Сахакјан на средба за проектот за подобрување на отпорноста на поплави во Полошкo

Министерот за животна средина Насер Нуредини оствари средба со постојаниот координатор на Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) во државава, Нарине Сахакјан. Нуредини во објава...