Османи го претстави проектот „МКарта“ за нашинците во странство

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, денес го претстави проектот МКАРТА, наменета за поединци со потекло од Република Северна Македонија, како симболично признание за нивниот несебичен...